A – L

AMORY

Kolekcija koja je moderna, mladalačka, precizno dizajnirana i koja naglašava prirodne i grafičke motive. Kolekcija je kombinacija stilizovanih motiva lišća, jasnih boja i grafičkih elemenata kao što su male kocke i dijagonalne linije.Tapete stvaraju ljubak, ali živ ambijent. Meke senke zajedno sa intezivnim bojama, finom teksturom i retro-efektom doprinose opuštenoj atmosferi,  kako u dnevnoj i spavaćoj sobi, tako i u hodniku.

 

AP DIGITAL 3

Kolekcija tapeta visoko kvalitetne digitalne štampe namenjena je prvenstveno za unutrašnju dekoraciju komercijalnih i javnih objekata. Dizajneri imaju veliku mogućnost izbora materijala u visoko izraženoj gruboj teksturi i neobičnom konceptu motiva kamena. Mogu lako da se koriste u ugostiteljskim, hotelskim i prodajnim objektima kojim će dati neobičnu atmosferu. Posebna karakteristika ove kolekcije jeste ta što dimenzije tapeta mogu da se rade prema potrebi, a motivi na njima mogu da se dizajniraju u skladu sa željama klijenata. Tapete poseduju ekolške, kvalitetne i celulozne osnove na non-woven materijalu (odobrene prema važećim Evropskim standardima - koriste se ekoloske boje za izradu) iz CMYK palete boja pri digitalnom štampanju.

LUXURY WALLPAPER

Kolekcija premijum brenda “Architects Paper“ je mešavina najkvalitetnijih materijala i veoma interesantnih postojećih šara. Poseduju grafički i moderan dizajn, tradicionalne ornamente postavljene jedan do drugog, kada jedan ističe posebnost onog drugog .

Odličan raspon šara idealno komplementiran sa usaglašenom bojom na velikoj površini, akcenti zlatnih ornamenata na prefinjenoj tekstilnoj površini i visoko kvalitetan grafički dizajn daju tapetama luksuzan, elegantan i dopadljiv izgled. Kolekcija je primenjiva u modernim i klasičnim prostorima  sa svim stilovima enterijera.

AROUND THE WORLD

Kolekcija koja nosi  iz svakog dela sveta poneku inspiraciju. ”Romantičnu” predstavljaju šare cveća u pastelnim senkama i smirenim toplim tonovima. “Skandinavska” sekcija prikazuje moderne 3D grafičke motive, završene sjajnim svetlucavim  elementima koji simbolišu kristale leda. “Industrijska“ daje karakter potkrovlja i stanova starih industrijskih pogona New Yorka ili Londona. “Etnicka” predstavlja rustičnu teksturu dobijenu iz prirodnog drveta u kombinaciji sa stilskom elegancijom iz modne i moderne tradicije.

AVENZIO 7

Kolekcija tapeta modernog i mladalačkog dizajna prirodnog izgleda, svežih tonova, jasnih boja, vertikalne teksture prošarane grafičkim, kružnim i cvetnim motivima.

BOYS AND GIRLS

Ovaj katalog čini kolekcija dečjih tapeta veselih, smelih boja i svetlih tonova, a kao dezen dominiraju motivi sporta i svemira, crtanih likova i cveća. Sve to u kombinaciji sa vedrim i jakim bojama daje razigran izgled zidovima i veselu atmosferu u prostoru.

CONCERTO

Katalog tapeta na kojima se italijanska moderna elegancija spaja sa klasikom baroknog stila “damask” šare i cvetnih motiva. Sve to u kombinaciji sa čistom bojom, mekim senkama bež i zlatne boje i svetlucajućim mat-sjaj efektom. Moderni ornamenti i odgovarajuće pruge boje šampanjca pružaju prefinjen i elegantan ambijent svakom prostoru.

 

DANIEL HECTHER

Ova kolekcija dizajnerskih tapeta je spoj elegantnog francuskog stila i svakodnevice življenja. Modernom autentičnom kosmopolitskom izgledu i mladalačkom ambijentu doprinose dizajnerski motivi hladne i čiste boje - siva, sivoljubičasta, nijanse plavoljubičaste kombinovane sa toplom krem, bež i bojom čokolade.

 

DECOWORLD 2

Tapete iz ove kolekcije su prirodnih boja  sa šarama kamena, drveta i  metala u kombinaciji  sa odgovarajućom čistom bojom i slabo izraženom teksturom. Imitacije motiva su realne i autentične i odgovaraju  svim vrstama enterijera.

 

Enjoy

Kolekcija se sastoji iz šest razlicitih modela tapeta u bojama koje su u harmoniji jedna sa drugom. Čini je raznobojna mešavina grafičkih elemenata, cvetnih šara i prugi sastavljenih iz malih tačaka. Čista boja tapeta doprinosi osećaju opuštenog i modernog života. Žive i usklađene boje odaju pozitivnu energiju i šarm svakoj prostoriji, a nežne i pastelne boje u kombinaciji sa metalik i štras efektima  na mat-sjajnoj pozadini odaju elegantan izgled.

 

ESPRIT 11

Kolekcija tapeta koja svakom enterijeru daje svež, veseo i mladalački ambijent, a tome doprinose akvarel, pastelne i  svelte boje u tonovima bele, žute, plave, tirkizne.

 

ESPRIT HOME 12

Kolekcija tapeta daje svakom enterijeru svež, veseo i mladalački ambijent, kolaž emocija ljubavi I razigranosti. Ova kolekcija sadrži 4 teme:

Dream of Spring - Tema koja predstavlja igru svetlosti i providnosti, prirodnosti, svežih tonova zelene, boje kajsije, nebesko plave i tirkizne.

Play in Summer - Igra bojama meke žute, sveže plave, svetlosive i jakih tonova u bojama voća, u kombinaciji sa dinamičnim oblicima i modernom floralnom šarom, daju energiju letnjeg sunca svakom prostoru.

Fall in Love - Stara klasika u novom svetlu se pokazuje kroz izražajne cvetne šare i široke pruge u kontrastu sa crnom, bordo, bojom petrola, ali i sa finim metalik efektima na toploj beloj pozadini.

Relax in Winter - Diskretna cvetna tema u harmoniji sa žutom, nežno plavom i svetlosivom doprinose osećaju udobnosti, topline i opuštenosti u hladnim zimskim danima.

Ekološke - Serija tapeta sa grafičkim šarama u boji svetlucavog uglja, ljubičasto plavom na beloj ili tirkiznoj pozadini daju opušten i urbani izgled zidovima.

 

FARO 4

Još jedna neobična kolekcija tapeta primenljivih, kako u kuhinjama i kupatilima zbog njihove perivosti i otpornosti, tako i u potkrovljima. Njeni orjentalni ornamenti - motivi životinja, ptica i imitacije kamena predstavljene su realno u živim bojama, pa čine prostor modernim i urbanim.

 

FLEECE ROYAL

Tapete ove kolekcije su sofisticirane, lukzuzne i elegantne, od klasičnih cvetnih dezena do prelepih pruga, preko rafiniranih čistih boja. Ova kolekcija odaje moderan izgled zidovima. Svetlucajući mat-sjaj efekat prelama se u bojama metala, u skladu sa bež, krem, oker tonovima i hrabrim varijacijama tirkizne, crvene, plave i  klasične crno-bele kombinacije.

 

HIGH RISE BY MICHALSKY

High Rise by Michalsky living je nastavak Metropolis kolekcije, a obe su inspirisane životom u metropoli, nebom i soliterima. Kolekcija predstavlja 4 grafičke šare. Centralni motiv je motiv zvezde. Umetnički stil kolekcije dopunjuju tamne boje sa kontrastima bele, lila,sivobraon tonovima i senkama.

 

JUNGLE

Kolekcija tapeta neobičnih, autentičnih šara i motiva, a smelih i intezivnih boja. Preovlađuju tropske šare, cvetni ornamenti, scene džungle i print leoparda na duploj širini non-woven tapeta sa efektom sjaja na mat površini. Sve to zajedno daje ovoj kolekciji tapeta izuzetnu teksturu.

 

LA DIVA

Ova kolekcija tapeta je mešavina klasičnih cvetnih šara i baroknog ornamenta.   Klasičnom je čini tradicionalna kolekcija ovih motiva, a meka senka crvene,  intezivno zelene i različite nijanse zlatne daju šarama moderan izgled u harmoniji sa čistom jednobojnom pozadinom.

 

LARS CONTZEN

Dizajnerska kolekcija tapeta umetničkog temperamenta, ali prilagođena za enterijere privatnih rezidencija i kuća. Dizajn tapeta je spoj prirode i tehnologije digitalnog sveta, koga odlikuju ručno i digitalno rađeni motivi cvetnog dezena, 3D grafika u kombinaciji sa jasnim, intezivnim i živim bojama.

 

LIBERTÉ

Kolekcija Liberté je prefinjena i romantična. Odlikuju je dekorativne i delikatne cvetne šare sa finom senkom u pink, lila, krem i bež boji, ali i jasne pruge čistih boja. Jednobojne tapete čine smirenu, prijatnu i toplu atmosferu življenja. Fina tekstura površine tapete sa suptilnim mat-sjaj efektom daju prirodan izgled enterijeru i pretvaraju svaki gradski stan u šarmantnu seosku vikendicu.

 

LIFE 3

Tapete ove kolekcije daju prostoru opuštenu, mladalačku, modernu, živu i bezbrižnu atmosferu. Na njima preovlađuje grafička šara prirodnih motiva cveća i šume sa čistim bojama (siva, bež, ciklama, lila, zelena) u kombinaciji sa malo završnog sjaja po površini.

 

LITTLE FOREST

Kolekcija u kojoj su predstavljene tapete cvetnih šara, slike drveća u šumi, motivi stabla koji su verno i realno oslikani. Sve to doprinosi opuštajućem i magičnom ambijentu u svakom prostoru. U skladu sa prirodnim tonovima i pastelnim bojama, tehnika kojom su postavljene šare i pruge sa mekom senkom i svetlinom daju poseban i specifičan izgled zidu.