A – L

AMORY

Kolekcija koja je moderna, mladalačka, precizno dizajnirana i koja naglašava prirodne i grafičke motive. Kolekcija je kombinacija stilizovanih motiva lišća, jasnih boja i grafičkih elemenata kao što su male kocke i dijagonalne linije.Tapete stvaraju ljubak, ali živ ambijent. Meke senke zajedno sa intezivnim bojama, finom teksturom i retro-efektom doprinose opuštenoj atmosferi,  kako u dnevnoj i spavaćoj sobi, tako i u hodniku.

 

AP DIGITAL 3

Kolekcija tapeta visoko kvalitetne digitalne štampe namenjena je prvenstveno za unutrašnju dekoraciju komercijalnih i javnih objekata. Dizajneri imaju veliku mogućnost izbora materijala u visoko izraženoj gruboj teksturi i neobičnom konceptu motiva kamena. Mogu lako da se koriste u ugostiteljskim, hotelskim i prodajnim objektima kojim će dati neobičnu atmosferu. Posebna karakteristika ove kolekcije jeste ta što dimenzije tapeta mogu da se rade prema potrebi, a motivi na njima mogu da se dizajniraju u skladu sa željama klijenata. Tapete poseduju ekolške, kvalitetne i celulozne osnove na non-woven materijalu (odobrene prema važećim Evropskim standardima - koriste se ekoloske boje za izradu) iz CMYK palete boja pri digitalnom štampanju.

LUXURY WALLPAPER

Kolekcija premijum brenda “Architects Paper“ je mešavina najkvalitetnijih materijala i veoma interesantnih postojećih šara. Poseduju grafički i moderan dizajn, tradicionalne ornamente postavljene jedan do drugog, kada jedan ističe posebnost onog drugog .

Odličan raspon šara idealno komplementiran sa usaglašenom bojom na velikoj površini, akcenti zlatnih ornamenata na prefinjenoj tekstilnoj površini i visoko kvalitetan grafički dizajn daju tapetama luksuzan, elegantan i dopadljiv izgled. Kolekcija je primenjiva u modernim i klasičnim prostorima  sa svim stilovima enterijera.

AROUND THE WORLD

Kolekcija koja nosi  iz svakog dela sveta poneku inspiraciju. ”Romantičnu” predstavljaju šare cveća u pastelnim senkama i smirenim toplim tonovima. “Skandinavska” sekcija prikazuje moderne 3D grafičke motive, završene sjajnim svetlucavim  elementima koji simbolišu kristale leda. “Industrijska“ daje karakter potkrovlja i stanova starih industrijskih pogona New Yorka ili Londona. “Etnicka” predstavlja rustičnu teksturu dobijenu iz prirodnog drveta u kombinaciji sa stilskom elegancijom iz modne i moderne tradicije.

AVENZIO 7

Kolekcija tapeta modernog i mladalačkog dizajna prirodnog izgleda, svežih tonova, jasnih boja, vertikalne teksture prošarane grafičkim, kružnim i cvetnim motivima.

The gallery was not found!

BOYS AND GIRLS

Ovaj katalog čini kolekcija dečjih tapeta veselih, smelih boja i svetlih tonova, a kao dezen dominiraju motivi sporta i svemira, crtanih likova i cveća. Sve to u kombinaciji sa vedrim i jakim bojama daje razigran izgled zidovima i veselu atmosferu u prostoru.

CONCERTO

Katalog tapeta na kojima se italijanska moderna elegancija spaja sa klasikom baroknog stila “damask” šare i cvetnih motiva. Sve to u kombinaciji sa čistom bojom, mekim senkama bež i zlatne boje i svetlucajućim mat-sjaj efektom. Moderni ornamenti i odgovarajuće pruge boje šampanjca pružaju prefinjen i elegantan ambijent svakom prostoru.

 

DANIEL HECTHER

Ova kolekcija dizajnerskih tapeta je spoj elegantnog francuskog stila i svakodnevice življenja. Modernom autentičnom kosmopolitskom izgledu i mladalačkom ambijentu doprinose dizajnerski motivi hladne i čiste boje - siva, sivoljubičasta, nijanse plavoljubičaste kombinovane sa toplom krem, bež i bojom čokolade.

 

DECOWORLD 2

Tapete iz ove kolekcije su prirodnih boja  sa šarama kamena, drveta i  metala u kombinaciji  sa odgovarajućom čistom bojom i slabo izraženom teksturom. Imitacije motiva su realne i autentične i odgovaraju  svim vrstama enterijera.

 

Enjoy

Kolekcija se sastoji iz šest razlicitih modela tapeta u bojama koje su u harmoniji jedna sa drugom. Čini je raznobojna mešavina grafičkih elemenata, cvetnih šara i prugi sastavljenih iz malih tačaka. Čista boja tapeta doprinosi osećaju opuštenog i modernog života. Žive i usklađene boje odaju pozitivnu energiju i šarm svakoj prostoriji, a nežne i pastelne boje u kombinaciji sa metalik i štras efektima  na mat-sjajnoj pozadini odaju elegantan izgled.

The gallery was not found!

 

ESPRIT 11

Kolekcija tapeta koja svakom enterijeru daje svež, veseo i mladalački ambijent, a tome doprinose akvarel, pastelne i  svelte boje u tonovima bele, žute, plave, tirkizne.

 

ESPRIT HOME 12

Kolekcija tapeta daje svakom enterijeru svež, veseo i mladalački ambijent, kolaž emocija ljubavi I razigranosti. Ova kolekcija sadrži 4 teme:

Dream of Spring - Tema koja predstavlja igru svetlosti i providnosti, prirodnosti, svežih tonova zelene, boje kajsije, nebesko plave i tirkizne.

Play in Summer - Igra bojama meke žute, sveže plave, svetlosive i jakih tonova u bojama voća, u kombinaciji sa dinamičnim oblicima i modernom floralnom šarom, daju energiju letnjeg sunca svakom prostoru.

Fall in Love - Stara klasika u novom svetlu se pokazuje kroz izražajne cvetne šare i široke pruge u kontrastu sa crnom, bordo, bojom petrola, ali i sa finim metalik efektima na toploj beloj pozadini.

Relax in Winter - Diskretna cvetna tema u harmoniji sa žutom, nežno plavom i svetlosivom doprinose osećaju udobnosti, topline i opuštenosti u hladnim zimskim danima.

Ekološke - Serija tapeta sa grafičkim šarama u boji svetlucavog uglja, ljubičasto plavom na beloj ili tirkiznoj pozadini daju opušten i urbani izgled zidovima.

 

FARO 4

Još jedna neobična kolekcija tapeta primenljivih, kako u kuhinjama i kupatilima zbog njihove perivosti i otpornosti, tako i u potkrovljima. Njeni orjentalni ornamenti - motivi životinja, ptica i imitacije kamena predstavljene su realno u živim bojama, pa čine prostor modernim i urbanim.

The gallery was not found!

 

FLEECE ROYAL

Tapete ove kolekcije su sofisticirane, lukzuzne i elegantne, od klasičnih cvetnih dezena do prelepih pruga, preko rafiniranih čistih boja. Ova kolekcija odaje moderan izgled zidovima. Svetlucajući mat-sjaj efekat prelama se u bojama metala, u skladu sa bež, krem, oker tonovima i hrabrim varijacijama tirkizne, crvene, plave i  klasične crno-bele kombinacije.

The gallery was not found!

 

HIGH RISE BY MICHALSKY

High Rise by Michalsky living je nastavak Metropolis kolekcije, a obe su inspirisane životom u metropoli, nebom i soliterima. Kolekcija predstavlja 4 grafičke šare. Centralni motiv je motiv zvezde. Umetnički stil kolekcije dopunjuju tamne boje sa kontrastima bele, lila,sivobraon tonovima i senkama.

 

JUNGLE

Kolekcija tapeta neobičnih, autentičnih šara i motiva, a smelih i intezivnih boja. Preovlađuju tropske šare, cvetni ornamenti, scene džungle i print leoparda na duploj širini non-woven tapeta sa efektom sjaja na mat površini. Sve to zajedno daje ovoj kolekciji tapeta izuzetnu teksturu.

The gallery was not found!

 

LA DIVA

Ova kolekcija tapeta je mešavina klasičnih cvetnih šara i baroknog ornamenta.   Klasičnom je čini tradicionalna kolekcija ovih motiva, a meka senka crvene,  intezivno zelene i različite nijanse zlatne daju šarama moderan izgled u harmoniji sa čistom jednobojnom pozadinom.

 

LARS CONTZEN

Dizajnerska kolekcija tapeta umetničkog temperamenta, ali prilagođena za enterijere privatnih rezidencija i kuća. Dizajn tapeta je spoj prirode i tehnologije digitalnog sveta, koga odlikuju ručno i digitalno rađeni motivi cvetnog dezena, 3D grafika u kombinaciji sa jasnim, intezivnim i živim bojama.

 

LIBERTÉ

Kolekcija Liberté je prefinjena i romantična. Odlikuju je dekorativne i delikatne cvetne šare sa finom senkom u pink, lila, krem i bež boji, ali i jasne pruge čistih boja. Jednobojne tapete čine smirenu, prijatnu i toplu atmosferu življenja. Fina tekstura površine tapete sa suptilnim mat-sjaj efektom daju prirodan izgled enterijeru i pretvaraju svaki gradski stan u šarmantnu seosku vikendicu.

The gallery was not found!

 

LIFE 3

Tapete ove kolekcije daju prostoru opuštenu, mladalačku, modernu, živu i bezbrižnu atmosferu. Na njima preovlađuje grafička šara prirodnih motiva cveća i šume sa čistim bojama (siva, bež, ciklama, lila, zelena) u kombinaciji sa malo završnog sjaja po površini.

The gallery was not found!

 

LITTLE FOREST

Kolekcija u kojoj su predstavljene tapete cvetnih šara, slike drveća u šumi, motivi stabla koji su verno i realno oslikani. Sve to doprinosi opuštajućem i magičnom ambijentu u svakom prostoru. U skladu sa prirodnim tonovima i pastelnim bojama, tehnika kojom su postavljene šare i pruge sa mekom senkom i svetlinom daju poseban i specifičan izgled zidu.