A – L

AMORY

Kolekcija koja je moderna, mladalačka, precizno dizajnirana i koja naglašava prirodne i grafičke motive. Kolekcija je kombinacija stilizovanih motiva lišća, jasnih boja i grafičkih elemenata kao što su male kocke i dijagonalne linije.Tapete stvaraju ljubak, ali živ ambijent. Meke senke zajedno sa intezivnim bojama, finom teksturom i retro-efektom doprinose opuštenoj atmosferi,  kako u dnevnoj i spavaćoj sobi, tako i u hodniku.

 

 

AP DIGITAL 3

Kolekcija tapeta visoko kvalitetne digitalne štampe namenjena je prvenstveno za unutrašnju dekoraciju komercijalnih i javnih objekata. Dizajneri imaju veliku mogućnost izbora materijala u visoko izraženoj gruboj teksturi i neobičnom konceptu motiva kamena. Mogu lako da se koriste u ugostiteljskim, hotelskim i prodajnim objektima kojim će dati neobičnu atmosferu. Posebna karakteristika ove kolekcije jeste ta što dimenzije tapeta mogu da se rade prema potrebi, a motivi na njima mogu da se dizajniraju u skladu sa željama klijenata. Tapete poseduju ekolške, kvalitetne i celulozne osnove na non-woven materijalu (odobrene prema važećim Evropskim standardima - koriste se ekoloske boje za izradu) iz CMYK palete boja pri digitalnom štampanju.

 

 

LUXURY WALLPAPER

Kolekcija premijum brenda “Architects Paper“ je mešavina najkvalitetnijih materijala i veoma interesantnih postojećih šara. Poseduju grafički i moderan dizajn, tradicionalne ornamente postavljene jedan do drugog, kada jedan ističe posebnost onog drugog.

Odličan raspon šara idealno komplementiran sa usaglašenom bojom na velikoj površini, akcenti zlatnih ornamenata na prefinjenoj tekstilnoj površini i visoko kvalitetan grafički dizajn daju tapetama luksuzan, elegantan i dopadljiv izgled. Kolekcija je primenjiva u modernim i klasičnim prostorima  sa svim stilovima enterijera.

 

 

AROUND THE WORLD

Kolekcija koja nosi  iz svakog dela sveta poneku inspiraciju. ”Romantičnu” predstavljaju šare cveća u pastelnim senkama i smirenim toplim tonovima. “Skandinavska” sekcija prikazuje moderne 3D grafičke motive, završene sjajnim svetlucavim  elementima koji simbolišu kristale leda. “Industrijska“ daje karakter potkrovlja i stanova starih industrijskih pogona New Yorka ili Londona. “Etnicka” predstavlja rustičnu teksturu dobijenu iz prirodnog drveta u kombinaciji sa stilskom elegancijom iz modne i moderne tradicije.

 

 

BOYS AND GIRLS

Ovaj katalog čini kolekcija dečjih tapeta veselih, smelih boja i svetlih tonova, a kao dezen dominiraju motivi sporta i svemira, crtanih likova i cveća. Sve to u kombinaciji sa vedrim i jakim bojama daje razigran izgled zidovima i veselu atmosferu u prostoru.

 

 

DANIEL HECTHER

Ova kolekcija dizajnerskih tapeta je spoj elegantnog francuskog stila i svakodnevice življenja. Modernom autentičnom kosmopolitskom izgledu i mladalačkom ambijentu doprinose dizajnerski motivi hladne i čiste boje - siva, sivoljubičasta, nijanse plavoljubičaste kombinovane sa toplom krem, bež i bojom čokolade.

 

 

ESPRIT 11

Kolekcija tapeta koja svakom enterijeru daje svež, veseo i mladalački ambijent, a tome doprinose akvarel, pastelne i  svelte boje u tonovima bele, žute, plave, tirkizne.

 

ESPRIT HOME 12

Kolekcija tapeta daje svakom enterijeru svež, veseo i mladalački ambijent, kolaž emocija ljubavi I razigranosti. Ova kolekcija sadrži 4 teme:

Dream of Spring - Tema koja predstavlja igru svetlosti i providnosti, prirodnosti, svežih tonova zelene, boje kajsije, nebesko plave i tirkizne.

Play in Summer - Igra bojama meke žute, sveže plave, svetlosive i jakih tonova u bojama voća, u kombinaciji sa dinamičnim oblicima i modernom floralnom šarom, daju energiju letnjeg sunca svakom prostoru.

Fall in Love - Stara klasika u novom svetlu se pokazuje kroz izražajne cvetne šare i široke pruge u kontrastu sa crnom, bordo, bojom petrola, ali i sa finim metalik efektima na toploj beloj pozadini.

Relax in Winter - Diskretna cvetna tema u harmoniji sa žutom, nežno plavom i svetlosivom doprinose osećaju udobnosti, topline i opuštenosti u hladnim zimskim danima.

Ekološke - Serija tapeta sa grafičkim šarama u boji svetlucavog uglja, ljubičasto plavom na beloj ili tirkiznoj pozadini daju opušten i urbani izgled zidovima.

 

 

HIGH RISE BY MICHALSKY

High Rise by Michalsky living je nastavak Metropolis kolekcije, a obe su inspirisane životom u metropoli, nebom i soliterima. Kolekcija predstavlja 4 grafičke šare. Centralni motiv je motiv zvezde. Umetnički stil kolekcije dopunjuju tamne boje sa kontrastima bele, lila,sivobraon tonovima i senkama.