PT – Prestigious Textiles – mebl štof i zavese

Tkanine mogu biti mala stvar za velika dela. One menjaju prazan prostor u životni ambijent, bezlične prozore u kreativne prizore, a od kuća i stanova stvaraju tople porodične domove.

Prestigious Textiles kolekcija zavesa nudi zapanjujuće širok raspon novih šara, od hrabrih geometrijskih, do cvetnih, dok raskošan žakard uključuje tople tkanine, izvajan somot, raznovrsne jednobojne površine i raskošne vezove.

Neverovatno raznovrsni i izrazito stilski materijali Prestigious Textiles jednostavno su magični!

ARIZONA

Inspirisana drevnim astečkim motivima,  Arizona kolekcija stapa ombre šanil sa motivima lišća, elegantnu šaru u obliku slova V,  moderan damast i vezeno tkanje preko sjajnog satena.  Cela kolekcija odiše suptilnom paletom boja predviđenom za raskošan stil života.

ASTERIA

Metalik akcenti i sjaj su sada u trendu, pa samim tim ova kolekcija privlači pažnju.  Raskošan glatak pliš,  kvalitetan saten u kombinaciji sa svetlucavom teksturom zajedno čine savršenu kolekciju.

 

ECLIPSE

Druga zvezda Prestigous kolekcije zavesa je Eclipse. Duboke i mračne nijanse boja su opozitne blistavom prelivanju u duginim bojama. Promenljivi svetlucajući efekat odiše misterijom u koju je utkan motiv mašne. Kolekcijom dominiraju dvobojni pliš i reljefni jednobojni materijali.

FOCUS

Focus kolekcija odiše simetrijom, sjajnim vezovima koji uključuju kružne i linijske forme uravnotežene elegantnim grčkim motivom ključa i reljefnim plišanim somotom. Kao finalni završetak na interesantan i neobičan način su dizajnirana polja u pratnji pruga.

WORDSWORTH

Ova kolekcija je album klasičnih pamučnih tkanina sa akvarelno oslikanim bujnim cvetovima, vencima i grančicama, koje se susreću sa geometrijskom naivom. U prirodnoj paleti boja, Wordsworth je komplementiran sa ekstra mekim, jednobojnim materijalima u širokom tonskom rasponu.

FINLAY

Svevremena krojačka elegancija se ogleda u kolekciji Finlay.  Meka veštačka vuna za topao i udoban tapaciarni nameštaj nudi trideset nijansi koje se uklopaju sa bilo kojom šemom boje, dok se diskretni jednostavni detalji uklapaju u sve stilove dekora.

ROYALITY

Royality je elegantna kolekcija koja se sastoji iz kvalitetnog satena, od jakih tonova dijamantskog sjaja, do treperavih nijansi koje podsećaju na metal. Bilo da  se upotrebljavaju za nameštaj, jastuke, zavese ili dekorativne dodatake, efekat koji pružaju je divan.

ILLUSION

Magična mešavina u kolekciji Illusion zrači zanimljivošću zahvaljujući isprepletanim vencima, privlačnom geometrijom, svevremenim damaskom i reljefnim plišanim somotom. Tragovi prelivanja boja i garnitura odgovarajućih tonova odaju interesantan ton enterijeru.

METRO

Kreirana tako da pokaže smeo modni izraz,  Metro je energična mešavina savremenog geometrijskog koncepta i načina bojenja.  Drečeći  cik-cak žakard i šara dijamanta daju mobilijaru dopadljiv i meki izgled, a raskošni pliš doprinosi divnom kombinovanju.

ORION

Orion je galaksija od poliranih polu-ravni načinjenih od  spektra zvezdanih nijansi. Išarana tekstura kratera, nežne pruge nebeskog tela i reljefni  dijamanti asteroida odaju snažan utisak, a ujedno se čino kao da su nestvarni.

FIESTA

Vreme je za Fiestu! Veličanstveni karneval pliša, vezova i vezenih ukrasnih aplikacija dolaze u nizu senzacionalnih boja,  kreiranih tako da uzdižu duh i pozitivnu energiju celog doma.