PT -Prestigious Textiles

ASPECT

Aspect kolekcija tapeta iliustruje nerazmetljivi stil i sofisticiranost. Prigušenu mat-pozadinu prikrivaju sjajni metalik motivi i nežni biserni detalji dva dizajna pod nazivom Glisten i Symmetry, čineći tako savršenu kombinaciju sa materijalima  iz  kolekcije  Illusion.

 

ELEMENTS

Svevremen stil pohabanosti, trošnog izgleda zidova i prefinjeni damast kombinuju se sa optičkim efektima, tankim linijama i  šarom mermera u Elements kolekciji vinilnih tapeta.

Potezi bojenja  koji obuhvatju sumornu plavu, oksidiranu crvenu, raskošnu ljubičastu i sjaj metala dodatno pojačavaju dramatiku ovog izgleda tapeta.

FUSION

Kolekcija visoko kvalitetnih tapeta engleskog brenda u kojoj preovlađuju apstraktni motivi, arabeske i grafika u kombinaciji sa zelenom, belom, bojom kafe, uglja i grafita, kao  i bojama metala platine i srebra.

GALLERIA

Prestigious Wallpapers portfolio nastavlja da se razvija u novim senzacionalnim pravcima Galleriom kolekcijom tapeta. Devet ekstra širokih non-woven tapeta se jednostavno postavljaju. Na tapetama su predstavljeni motivi cveta trešnje, klasične ruže, kao i raskošni skup pruga i metalik sjaja. Svi detalji zajedno čine tapete  pravim umetničkim delima.

JET SET

Kolekcija tapeta britanskog brenda predviđena je za opremanje dečjeg prostora. Ova kolekcija inovativnog dizajna i suptilne palete boja kreirana je po uzoru na dečju maštu i način razmišljanja, a čine je  devet različitih tapeta namenjenih devojčicama i dečacima.

NEO

Kolekcija originalnog spektra tapeta sadrži zanimljivu mešavinu dizajna, primenljivu u celoj prostoriji ili na karakterističnom zidu. Inovativna na svoj način, Neo kolekcija ostavlja snažan utisak u zajedno sa tkaninama iz Alessandria  kolekcije.

ORIGIN

Kolekcija tapeta visoke klase, najpoznatijeg engleskog brenda. Kolekcija je mešavina tema i motiva, teksture i tonova koji predstavljaju scene džungle, botaničke bašte u kombinaciji sa kontrastima boja. Efekat sjajne folije pokazuje luksuzan i elegantan stil cele kolekcije.

URBAN

Urban je stilizovana kolekcija tapeta koja udružuje savremenu non-woven i sjajnu novu vinilnu tapetu. Devet različitih dizajna prate mešavine tekstura, od smele pretrpanosti i detaljnih perli, preko prelaza boja i efekta izgužvanosti, do širokog spektra uvek aktuelnih jednobojnih tapeta.

VIVO

Kolekcija tapeta britanskog brenda koja kombinuje zanimljivu mešavinu arhitektonskih i skulpturalnih elemenata. Devet drugačijih dizajna od “uzivanja za gledanje”, motiva drveta  i reljefnih metalik efekata, do damasta, pruga i širokog polja motiva raspoređenih u raskošne gomile, teške teksture u prelazima i prelivanju boja.