Obsession

Obsession Home Fashion  kompanija proizvodi i distribuira ručno i mašinski izrađene tepihe. Zahvaljujući svojim  inovativnim rešenjima, tačnom osećaju za aktuelne trendove i vrhunskoj izradi, postala je jedna od vodećih u tom polju.

Obsession tepihe odlikuje visok  nivo dizajna i kvaliteta materijala. Vuna i žakard u kombinaciji sa pazljivo biranim sirovinama, koje su odgovarajuće po kvalitetu, zatim različite kombinacije boja i dezena čine odlično kreiranu kolekciju sa jedinstvenim karakterom. U kolekciji tepiha primenjene su različite tehnike izrade od posebne čvorovane tehnike, ručne izrade sa završnicom u obliku resa do ručno rezbarenih i ručno tkanih.

Način izrade, kvalitet materijala, dizajn tako i kombinacija boja i šara, daju veliki izbor za bilo koji stil opremanja enterijera. Luksuzno i raskošno, moderno i jednostavno, urbano, klasično  i prefinjeno kreirani  da ulepšaju  svaki dom.

U našim salonima možete da dobijete sve potrebne informacije o dimenzijama, sastavu i cenama tepiha.

 

Tepisi su podeljeni po kolekcijama OBSESSION Collection,  OBSESSION Natureline,  OBSESSION Haute Couture.

OBSESSION Collection je kolekcija tepiha modernog dizajna, različitog dezena i živih boja, koji odišu urbanim mladalačkim duhom. Mešavina finih  sirovina sa vunom i žakardom, daje ovim tepisma sjanu i meku teksturu.

OBSESSION Natureline predstavlja ručno rađene tepihe od najboljih prirodnih materijala, različitih struktura i neverovatnog dizajna. Kolekcija je izrađena u skladu sa današnjim vremenom i potrebama potrošača.

OBSESSION Haute Couture je linija tepiha namenjena za individualce koji prate poslednje modne trendove. Kombinacija materijala visokog kvaliteta i ekstravagantnog dizajna ručnog rada, daju luksuznu i prefinjenu kolekciju tepiha, koja zaokružuje celu ponudu kompanije Obsession.

 

 

CURACAO

TENDENCE

LIMA

WELLINGTON

STUDIO

CARNIVAL

LOFT

KJELL

TOUCH ME

DAKOTA

LOUNGE

MAORI

PARADISE

FORUM

JAIPUR

ESPEN

TASTE OF OBSESSION

BREEZE OF OBSESSION

LEGEND OF OBSESSION

SENSE OF OBSESSION